NAJVEČJI MAHA OM CHANTING V SLOVENIJI

MAHA OM CHANTING ZA SLOVENIJO in SVET
/
Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu in se pridruži največjemu OM Chanting krogu, v katerem se bo združila vsa Slovenija! 
/
22.9.2018 bo v Ljubljani potekal Maha OM Chanting s plemenito namero petja najvišje mantre OM za mir v svetu. Dogodek bo potekal v dvorani Tabor  v Ljubljani. Če verjameš v mir, če želiš narediti spremembo, če želiš postati steber svetlobe v tem svetu, te vabimo, da se nam pridružiš in prispevaš svoj glas temu posebnemu dogodku.
/
KAJ JE OM CHANTING?
OM Chanting je starodavna skupinska tehnika zdravljenja, ki z vibracijo zvoka OM transformira negativno energijo v pozitivno, prečiščuje in zdravi okolico ter ima zelo pozitiven učinek na sam planet Zemljo.  V udeležencih ustvarja notranji mir, sprosti negativna čustva in umiri misli. Vzpostavlja fizično, čustveno in duhovno ravnovesje ter aktivira samozdravilni potencial.
OM Chanting za svoje delovanje uporablja zvok OM. OM je prvinska kozmična  vibracija iz katere je vse nastalo. Je najvišja in najčistejša vibracija. Je esenca vsega kar obstaja in tudi esenca naše duše. Je zvok popolne harmonije in miru.
/
Trenutno v svetu obstaja skoraj 2000 OM Chanting skupin, ki se redno združujejo in širijo pozitivno vibracijo OM-a po vsem svetu.
/
To, več tisočletij staro tehniko, je današnjemu svetu vrnil Paramahamsa Vishwananda, razsvetljeni duhovni Mojster in ustanovitelj organizacije Bhakti Marga. Prejel jo je od  Mahavatarja Babajija, očeta vseh kriya joga tehnik.
/
ZAKAJ OM CHANTING?
OM Chanting omogoči intenzivno in globoko izkušnjo na fizični, miselni, čustveni in duhovni ravni, hkrati pa je nežen in preprosto izvedljiv. Udeleženci občutijo pozitivne spremembe, ki skupaj z mirom, radostjo in ljubeznijo, počasi pričnejo prežemati vsa življenjska področja.
/
SKUPNI NAMEN
Pozitivno energijo, ki se ustvari v času OM Chantinga, lahko s srčno namero pošljemo v katerikoli namen in kamorkoli želimo. Skupinski namen na katerega se osredotoči vsa skupina ima velik učinek na kolektivno zavest vsega človeštva.
/
SOBOTA, 22. 9. 2018 ob 18. uri
/
DOGODEK JE BREZPLAČEN, ZAŽELENI SO PROSTOVOLJNI PRISPEVKI.
/
PRIJAVE SO ZARADI OMEJENEGA PROSTORA OBVEZNE!
/
Prijavite se tukaj:
 /

Share this event with your friends